E200paul.com

Can You Really Terve krooninen sairaus?

"Isä, minä olen sairas ..."

Hassua, että kaikista keskusteluista sain ihmisten aikoihin minun äkillinen diagnoosin multippeliskleroosi (13 vuotta sitten myöhemmin tässä kuussa), kaikkien kertaa olen kertonut tarinan minun "hyökkäys" on kertoo prosessin , toistuvien mispronunciations ja väärinkäsityksiä; yksi asia on mielestäni kaikkein epätarkkoja kertoo oli kerran käytin sanaa "sairas."

Ehkä se, että olen vasta nyt viettää suurimman osan päivästä sängystä jälkeen matkustaa aiheuttama lika, joka oli minulle clawing henkeään, yskä-up Technicolors, ja hikoilu kautta petivaatteet kuin Regan MacNeil on pirullisen kuuma elokuu yö. Ehkä minun kuume paistettua muutaman aivosoluja enkä vielä ajatellut suorassa. Silti en ajattele itseäni (koska MS, ainakin) olevan "sairas."

Olen flippantly kiteytti asian vastaamalla joku haastattelukysymykset minusta noin viisi vuotta sitten, kun kirjoitin "Sikäli kuin olen huolestunut, olen terve henkilö MS."

Kyllä, MS on sairaus. Mutta en tunne sairas. MS-tauti on sairaus, mutta en tunne sairaita. Jotkut kutsuvat sitä "kunnossa" ja Taidan kääntää vastaus, että kyllä, olen sitä mieltä, ehdollinen siitä ...

Osa kehoni - minun immuunijärjestelmä - tekee jotain toiselle osa kehoani, että se ei ole tarkoitus. Että jotain sattuu tuhoamalla tärkeä osa minun sähköjohdot, jossa voin toimia loppuelämäni laji on kehittynyt.

Silti minulla on kova aika ajatella itseäni sairaaksi.

Syön niin teen yrittää elää sekä haluttaessa, ja ehkä hieman pidempään. Voin harjoitella tasolle, joka pitää kehoni tarpeeksi vahva reagoida hyvin asiat elämässä (ja MS) heittää minun tavallani. Minusta asiat, jotka tekevät minut onnelliseksi, ja ruokin heidät. Olen etsiä negatiivisia osia elämäni järjestykseen karsia ne pois.

Vuonna lajitella, olen käytännössä monet terveellisiä asioita, että terveet ihmiset käyttävät saada ja pysyä hyvin, "terve".

Se voi vain olla, että olen toipumassa on mitä haluaisin todella soittaa "sairas" ja haluan etäännyttää minun päivä-in-päivä-out tilaan, että tunne. Ehkä olen petetty itseni uskomaan, että minun "uusi normaali" on aivan yhtä normaalia kuin muilla. Hyvin mahdollisesti, "nainen tahtoo protestoida liikaa, minusta tuntuu."

Koska talven ote löystyy ja luonnon energiat näyttävät uusitaan, pyydän teitä pohtimaan käsitteen hyvinvointi ja sairauden, sairauden ja terveyden. Minusta se on hyvä keskustelunaihe on kanssa lähellä meitä ja tehokas yksi hiljainen pohdiskelut.

Mitä mieltä olet?

Toivotan sinulle ja perheellesi paras terveyden.

Cheers,

Trevis

Älä unohda seuraa minua Life With MS Facebook-sivulle ja Twitter, ja tilata Life multippeliskleroosi.