Hyvästi meidän Kulissien takana MS julkisasiamiesMiksi se, luulette, että minulla oli helpompaa aikaa kirjoittaa jäähyväiset blogikirjoitus kuvitteellinen Yhdysvaltain presidentti MS kuin minä kirjoitan tätä hyvästit?

Lähes neljä vuotta tämän blogin on hiljaa (useimmat teistä ainakin) tönäisi pitkin sen olemassaolon paikka tunnustamista meillä tällä hetkellä. Kautta ahkera kulissien takana ponnisteluja ei voi hakea MS blogi ja ole meidän elämä MS pop up "taitteen yläpuolella" on ensimmäisellä sivulla hakukoneen tuloksia sivua.

Uudet lukijat liittyä meihin joka päivä ja nauttia (ja joskus osallistua) meidän vilkas keskustelu, neuvoja ja kokemuksia, koska hänen väsymätön työtä.

Se voi tuntua, että olen ollut ruorissa tämän laivan, mutta olen ollut hieman (joku voisi sanoa "pixy-like") ääni olkapäälläni, kuiskaten asioita kuten "hakukoneoptimoinnin", "avainsanat" ja " virus "pitää meidät pystyssä. Pitääkseen kanssa analogisesti, minä saisin määrätä rata tälle matkalle, mutta hän antoi minulle kaavio ...

Satoja kertoja, minulla on sähköpostitse kylvää korvan vain löytää silkki kukkaro julkaistaan ​​tällä sivustolla.

Jos näyttää siltä, ​​että olen vouhottaa yli nämä asiat kuten ne ovat tähän asti tuntemattomia, muistelen ajoittain olet ollut osa elämää MS ja tietävät, että jokainen kolahtaa, mutka ja selkeä ajaa ainoa asia vakio (muistan, minä otti tauon viime joulukuussa) on ollut itse.

Ikään kuin pitää minun mahtipontinen alliterations linjassa ja minun sisäinen sanasto kurissa eivät riittäneet Arvioi tällaisen kehua lähdettäessä (ja joka päivä, että asia), katsovat nyt, että hän tekee saman myös paremmin kuin pisteet bloggaajia at Everyday Health. Hän jopa joka opetti minulle hyperlinkin!

Mutta kuten kaikki yhteisöihin voima luonnon eksponentiaalinen niiden massa ... muutos täytyy tapahtua.
Tänään sanomme "pärjäävät sinulle hyvin" on harvinaisin kokemuksia; toimittaja, joka on tullut rakas ystäväni. Ystävä osa, joka ei pääty, ei voi päättyä. "Toimittaja" osa ... joka muuttuu tänään.

Natalie, sinun tulee jättää väliin. Kun sivut Elämän MS, vuonna kymmeniä muita paikkoja täällä, jossa olet ohjannut meidät sillan siivet, voit jättää väliin! Toivotamme vain onnea sinulle ja perheellesi.

Olin Toivotan teille menestystä samoin, mutta tiedän, että on tarpeetonta.

Se ei ole usein, meidän lyhyen olemassaolonsa, kun voi kävellä pois päivän työ ja sanoa, "olen tehnyt eroa tänään." Sinä, rakas, voi sanoa, että joka päivä olet ollut kanssamme ... jokainen päivä!

Eläköön Natalie:
Hip hip ~ Hazzah!
Hip hip ~ Hazzah!
Hip hip ~ Hazzah!

Toivotan sinulle ja perheellesi paras terveyden.

Cheers,
TrevisAiheeseen liittyvät artikkelit