Krooninen kipu ja oman kehon kuvaMinun autoimmuunisairaus, aaltomaisesti monirustotulehdus (RP), liittyy tuhoa ja joskus liike ruston ja kudosten ... kaikkialla. Oma nenän väliseinä on siirtynyt pois keskustasta. Kasvoni ei ole enää symmetrinen. Omat korvat joskus todella käpertyä, kuten aamulla ihanuutta odottaa aurinko. Mutta minun korviini, se on yleensä auringossa, joka on vaikuttanut niihin. Joinakin päivinä olen melko näky. Lyön vetoa olet ottaen toisen tarkastella kuvani yläreunassa tämän blogin. Ei, muutokset eivät ole niin näkyviä niille, jotka eivät tunne minua hyvin, varsinkin pieni kuva, luojan kiitos. Monet muutokset polvet, nilkat ja minun lapsenvahti liity kipua, joten tämä jako että teen teidän kaikkien kanssa.

On yksi loma otimme, minulla oli ongelmia minun kaulanikamaa joten minun piti pukeutua kohdunkaulan kaulus, varsinkin kun ratsastus autossa. Olin myös pukeutunut härnätä rajoitettuun liikkuvuuden suojelemiseksi kylkiluiden hermoston ja lihasten jotka tulehtunut tuolloin. Näytin Scarlet O'Hara kanssa piiskansiima. Yleensä lääkärit eivät pidä kylkiluun vyöt enää, koska he pelkäävät he edistävät pinnallinen hengitys, joka voi päättyä keuhkokuume. Joskus luulen, että ne ovat erittäin hyödyllisiä, jos tukea yhden muistaa hengittää syvään aina silloin tällöin.

Sitten oli aika otin Atabrine yksi malarianestolääkitystä joka ei ole enää saatavilla. Mielestäni yksi ainesosista tulivat Intiasta; se olisi voinut olla toinen serkku curry koska olin kirkkaankeltainen sen ottamisen jälkeen. Kaikki minun sairaanhoitaja ja lääkäri ystävät piti yrittää kertoa minulle oli keltaisuutta. Minä vain tuntui rasvaa kurpitsa suurimman osan ajasta. Hiukseni ohenee minun tauti. Täytyy käyttää aurinkovoidetta joka päivä; siksi minun meikki alkaa liukuva ennen se on asetettu paikoilleen. Olen aina hattua, kaikissa sääolosuhteissa, suojaa minun päänahan ja minä yleensä katsoa huuhdeltu miltään auringossa. Omat hampaat eivät ole läheskään niin kaunis kuin ne kerran olivat, kuten jotkut ovat säröillä ja siirrelty. En ole varma, mutta luulen, että kaikki saa minut näyttämään vanha merkki. No, miksi ei? On varmasti pahempaakin olla. Ne ovat merkkejä elämästä, elämäni ja taistelu ruumiini palkat päivittäin.

Elämme maailmassa, joka asettaa etusijalle nuoruuden ja kauneuden. Molemmat ovat kadehdittava, haluttuja ja emuloida. Vuosia sitten työskentelin ryhmä plastiikkakirurgien. Olin kiehtoi se, että niin monet naiset haluavat leikkauksen pyrki näyttämään Elizabeth Taylor. Tänään, olen varma, että siellä on uusia "malleja", kuten niin monet meistä pyrkivät samannäköisiä. Olemme näyttävät unohtaneen, mitä on olla yksilöllinen ja vain näyttää itseämme. Miljoonia dollareita käytetään kosmetiikka, plastiikkakirurgien ja kuntolaitteita sekä kuntosali jäsenyyksiä. Peer paine on vahva. Lehdet, televisio ja elokuvat jatkavat hyökkäys aistimme kanssa on tärkeää saavuttaa kehon täydellinen. Body täydellinen! Yikes. Ketä kiinnostaa? Haluaisin vain tyydy kehon kivuton, body käyttäytyy normaalisti, kehon kuin fyysisesti. Luulen, että olisin vain tyydy kehoni käyttäytyy hieman ystävällinen minua kohtaan.

Kuten ystävämme, jotka ovat kiistäneet kemoterapia voi todistaa, monet lääkkeet voivat muuttaa peilikuva että henkilö, joka katsoo takaisin sinua aamulla. Prednisoni voi luoda, että usein pelätty "moon face", "marssia takaisin", ja suurempi midsection, liikkuvat meidän rasvakertymiä ympäriinsä kuin sveitsiläinen pankkitili. Minulle sekä joitakin minun lupus ystävät, aurinko voi aiheuttaa kivuliaita ja värikäs ihottumat missä se hiipii läpi, antaen meille mitä jotkut saattavat uskoa on terve "hehku".

Tyttäreni joskus menee hattu ostoksia kanssani, tai käytetään. Nyt en useimmat minun ostoksia verkossa. Meillä oli mitä me kutsutaan "nauraa testi." Jos hän nauroi itsensä osaksi lähellä inkontinenssin, niin tiesimme se ei ollut hattu minulle. Olemme melkein heitettiin ulos joitakin parhaista tavarataloja. Se tuo hymyn kasvoilleni, kun kirjoitan tätä muistaa joitakin hattu ostamista temput. Muistathan, oikea hattu voi olla hyvin mairitteleva käyttäjäänsä. Olen oppinut rakastamaan heitä sekä vedota niihin.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa? En tiedä. Minä vain tuntui valittaa siitä. Etkö? Eläminen muuttunut ulkonäkö ei ole aina helppoa. Mitä minuun tulee, no, minä vain valita, mitä voin tehdä jotain ja yrittää elää loput. Ei, se ei ole aina helppoa. Joskus se saa minut alas ennen kuin saan takaisin raiteilleen ja muistutan itseäni, mikä on todella tärkeää minulle. Tämä muutos elämässäni, tämä matka, joka alkoi kaksikymmentä vuotta sitten, on saanut minut arvioimaan uudelleen mitä todella väliä minulle. Olen oppinut en voi opettaa kaikille Tapaan, miksi katson tietyllä tavalla. Minun käsitykseni kauneudesta on muuttunut vuosien varrella, ja olisin paljon mieluummin muistetaan ystävälliset teot ja sisäinen kauneus kuin ulospäin esiintymisiä. Jos elää tarpeeksi kauan, vanhetessaan ollen jotkut meistä enemmän kuin toiset. Joissakin kulttuureissa, vanhukset ja sairaat vaalitaan. Minä tyydyn kunnioitusta, ymmärrystä ja rakkautta. Olen edelleen työtä, että sisäinen kauneus asia, mutta minulla on rajani. Olen vielä ole luopumassa Clairol.

-SueAiheeseen liittyvät artikkelit