E200paul.com

Miten MS tänään - Lokakuu painos

Tammikuusta 2007, olemme pyytäneet teitä kertomaan meille elämäsi MS kuukausittain "Miten MS Tänään" lähettämistä. Olemme ottaneet ensimmäisenä keskiviikkona kunkin kuukauden (muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta minun henkinen liukastumiset) avata foorumi meille kaikille tarkistaa, tarkistaa ja jopa kertoa meille, että olet tsekata vähän. Se on aina yksi suosituimmista viestit ja ei tunnu koskaan epäonnistua tuo yksi "lurkers" ulos kuorestaan ​​ja päälle kommentit sivulle. Pidän siitä, että paljon!

Olen lähettänyt tämän sivun Natalie pari päivää aikaisemmin kuin tänään on postoperatiivinen päivä minulle. Vaikka morfiini aiheuttamaa vaellella voisi tehdä innokkaille viihde, olen melko varma, että oikeassa järjestyksessä avaimet lyödä kirjoittaa, osoite ja lähetä sähköpostin liitetiedostoja tulee ulos valtakunta.

Oma huone on tarkoitus olla Wi-Fi (ja plasma-ja DVD ja kaikenlaisia ​​hienoja juttuja ilmiselvästi vieraileville cuz "En varmasti aio olla tietoisia niistä muutaman päivän) niin, Otan joku lukea minulle kommentteja.

Miten on MINUN MS tänään? Ei aavistustakaan, olen paistettu ulos kurpitsa ... kiitos paljon.

Miten MS tänään?

Toivotan sinulle ja perheellesi paras terveyden.

Cheers,

Trevis