Puhdistus lika pois elämästämmeSisar on tulossa vierailulle! Tämä on iso asia, koska sisar ja hänen miehensä on onnistunut ja kasvavaa liiketoimintaa, ja aika pois niistä on arvokas. Koska Kanada on kiitospäivä lokakuussa juhlii toinen meille marraskuussa on uutuus sisar ja ukko. Getting valmis heidän vierailunsa on tuonut joitakin merkittäviä puutteita minun pesä valoon. Ei siksi, että sisar huomaa, mutta olen huomannut, että en ole ollut kaikkein huolellinen ja emännät nämä viime kuukausina. Usein se vie yrityksen minua ottamaan todellista kiinnostusta taloni ja päättää saada sen jopa nuuska.

Olen ajatellut tätä kuin minä pöly takana tuolit ja pöydät. Olen jopa alkanut maalaus muutamia asioita, kuten seinät ja kaapit, jotka ovat jo kauan sitten, joten tämä on tullut terapeuttista. Minun viimeinen blogi, kirjoitin hyödyksi tukiryhmiä ja psykologinen interventio käsiteltäessä rintasyöpä. Mielestäni minulle se on eräänlainen ollut kuin taloni; kunnes joku muu näkee sen, olen kunnossa kanssa likaa.

Rintasyöpä sai minut etsimään neuvontaa järkeä kaiken, tämä ei ole mitään en ole sanonut, mutta mitä en ole samaa oli, kuinka paljon sain pois kaiken. Oikeastaan ​​minulla oli niin suuri neuvonantaja, joka huolellisesti ja ilman päätellen minua, auttoi minua näkemään (emotionaalinen) lika, että olin elänyt suurimman osan elämästäni. Hän jopa auttoi motivoida minua puhdistaa sitä. Se ei ole tahraton missään nimessä, mutta olen työskennellyt se näinä vuosina kuin perhe. Toinen asia, joka tuli ulos hoidon oli haluni olla läpinäkyvä. En pidätellä elämästäni, kysymyksiä, ongelmia, iloja, huolia tai pettymyksiä puhuessaan minun perheen tai ystävien. Mitä olen löytänyt vaikka se, että nämä asiat vaivaa minua paljon vähemmän. Ehkä siksi, otan sitten valoon he vain eivät näytä niin iso ja pelottava.

Taloni on toinen asia. Lika on iso ja pelottava, ja touch-ups ovat yhä suuria hankkeita. Hyvä juttu Sisar on tulossa kaukaa (Toronto). Se on saanut minut ymmärtämään, että asiat eivät ole niin uusia ja kiiltäviä enää. Oma lähellä ja rakkaat ystävät ovat oppineet unohtaa ei niin täydellinen asioita elämässäni ja talo. Itse en tarvitse antaa sisar enemmän pisteitä, hän on kaikkein kannustava, anteeksiantava ja rakastava sisko kuka tahansa voisi olla, haluan vain kaiken olevan kuohuviinien hänen vierailunsa.

Hauskaa viikonloppua, minun tulee vietettyä puhdistus- ja pesee ja maalaus ja ...

-Kathy-EllenAiheeseen liittyvät artikkelit