Voitko luottaa kehon uudelleen syöpä?Olen yksi niistä "luottavainen" tyyppi ihmiset. Mieluummin olettaa voit luottaa joku kunnes ne muuta osoittaa. Olen yleensä melko yllättynyt sitten kun joku ei ole luotettava. Tätä en ole miettinyt paljon viime aikoina kuin joku lähellä minua hiljattain murtui luottamusta. Miten voin oppia luottamaan uudestaan?

Olen mykistynyt kun en voi saada tyttäreni luottaa minuun. Minulla on vain hyviä aikomuksia ja hänen työhyvinvoinnin sydän ja olen hänen äitinsä! Kokeile tätä ruokaa, Ava, se on herkullista. "En pidä sitä", hän vastaa. "Mutta et ole koskaan maistanut sitä," haastan hänet. Pitkän vakuuttava edestakaisin, hän yleensä on purema ja kertoo minulle, kuinka paljon hän tykkää mitä se on olin häntä kannustettiin kokeilemaan. Miksei hän luota minuun? Olen yrittänyt erittäin vaikea koskaan anna hänen alas. Olen aina pitää minun sanani, kerro hänelle totuus ja vielä en voi vakuuttaa hänen maistaa jotain Syön samoin.

Minä, toisaalta, luota liikaa. Oletan, että jos joku tekee lupauksen he pitävät sitä kuin minä. Uskon, että jos he sanovat he ovat ajatelleet pitkään ja hartaasti jotain, että he ovat selvillä päätöksensä.

Vaikeinta luottamus kysymys minulla on kehoni. Tunsin suurta ensimmäistä kertaa olin diagnosoitu rintasyöpä, kun olin 36. Olen työskennellyt ulos, oli hyvässä kunnossa ja oli täysin järkyttynyt, kun sain selville minun koepala oli positiivinen. Joten tein kaiken lääkärit suositellut ja enemmän. Minulla oli kolmen kuukauden kemoterapia, kirurgia, toinen kolmen kuukauden chemo ylimääräisiä hyvä toimenpide ja lopulta tietysti säteilyn. Ajattelin koska tein kaikki "oikeat asiat", että voisin luottaa ruumiini koskaan salli, että syöpä tarttua minua uudelleen. No, kun se tuli takaisin vuonna 2008 olin täysin järkyttynyt uudelleen. Miten se tapahtui? Miten voit luottaa muihin uudelleen, kun voi luottaa edes oman kehon?Aiheeseen liittyvät artikkelit